Libelnet workplace

De afdelingen
Webdesign & development

Iedere dag werkt ons team van ervaren webdesigners
& developers aan verschillende websites

Sales & Administratie

Iedere dag werkt ons salesteam aan klantenbinding, klantopvolging en acquisitie en verzorgen zij de administratieve ondersteuning. Een aanspreekpunt zijn voor klanten en het organiseren en bezoeken van beurzen zijn een aantal taken. Uiteraard is er een bonus-regeling bij het behalen van maand-doelen!

Marketing

Iedere dag werkt ons Marketingteam er hard aan om meer boekingen via de website van klanten binnen te halen. Online prestaties tot een groot succes brengen en naar data kijken om deze succesvol door te vertalen tot acties. Je komt te werken voor opdrachtgevers uit verschillende branches.

ICT.

Een team technische mensen zit bij ons elke dag klaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van ICT. Of je nu als ZZPer een laptop nodig hebt of als MKB een geheel nieuw netwerk ingericht zou willen zien, Libelnet zorgt voor een advies met daarop gewenste invulling.

Software development

Landelijk worden grote campings en vakantieparken door Libelnet voorzien van de laatste functionaliteiten om de receptie verder te ontzorgen en de gasten van alle benodigde informatie te voorzien. Dit doen we met een ervaren ontwikkelteam dat met name web-applicaties en automatiseringsoplossingen levert hetzij voor intern of extern gebruik.

Promotie

Ons team van grafisch ontwerpers zit elke dag klaar met originele idee├źn en daar kan iedereen gebruik van maken. Bij Libelnet bedenken ze de leukste concepten om de doelgroep van onze klanten te bereiken. Van DTP en vormgeving tot druk- en printwerk.