Libelnet workplace

Over Libelnet.

Tot op de dag van vandaag hebben wij nog steeds altijd één doel: onszelf blij maken én onze klanten blij maken! Op het gebied van software ontwikkeling, grafische vormgeving, webdesign en ICT diensten opent Libelnet nu al 23 jaar haar deuren en deze zijn nog steeds geopend!

Libelnet workplace

*Harold interviewen over hoe ze zijn begonnen, wat hun cultuur is, waarden en werksfeer is volgens Harold en andere medewerkers sinds het begin van Libelnet* Vraag ook hoe de uitspraak net ff meer is ontstaan

Libelnet workplace

Open en informele cultuur.

Niet alleen tegen onze klanten zijn we altijd eerlijk en open, maar ook op ons kantoor. Wat heb jij dit weekend gedaan? Zin in een potje darts? Wat ben je toch een idioot :)! Heb je nieuwe schoenen? Iemand nog vlaai? Dit zijn regelmatig vragen die bij ons over de vloer komen.

We zijn van mening dat een nuchtere, informele en open cultuur het beste werkt én ook het leukste werken is!

Libelnet workplace

Specialisme voor perfectionisme.

Ben jij meer van de cijfers in Google Analytics en Google Adwords of verga je in HTML/CSS/Javascript?

Valk gym logo
Libelnet workplace
Libelnet workplace

Krachten bundelen voor een totaal pakket

Binnen Libelnet hebben we vier afdelingen met veel verschillende specialiteiten. Door de krachten te bundelen kunnen wij zorgen voor een totaal pakket aan specialiteiten. Dit zorgt ervoor dat we grote projecten kunnen aannemen die ons vlak bij het hart liggen. Met passie en ons motto net ff meer gaan we elke dag met een glimlach op ons gezicht naar Libelnet!