Medior / Senior PHP webontwikkelaar

Ben jij een ervaren medior/senior PHP ontwikkelaar met minimaal 4 jaar ervaring? Vind je het leuk om je tanden te zetten in uitdagende projecten en te werken aan innovatieve webapplicaties voor de top-recreatieparken van Nederland? En ben je klaar voor een nieuwe uitdaging waarin jouw expertise en passie voor PHP-ontwikkeling tot hun recht komen? Dan nodigen we je uit om verder te lezen en te ontdekken hoe jij kunt bijdragen aan ons dynamische team van getalenteerde ontwikkelaars.

Vragen? Neem contact op met Frank

Wat ga je doen?

Uitdagingen maken je succesvol. 

Je zult betrokken zijn bij het volledige ontwikkelingsproces, van het opstellen van technische specificaties en het schrijven van efficiënte en goed gestructureerde code tot het testen, debuggen en implementeren van de applicaties.

Daarnaast zul je ook onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, optimalisaties doorvoeren en technische ondersteuning bieden aan onze klanten.

communicatie en afstemming met de klant en interne communicatie met programmeurs, designers en projectmanagers

Met jouw expertise en creativiteit speel je een essentiële rol bij het leveren van hoogwaardige weboplossingen die de recreatieparkervaring naar een hoger niveau tillen.

Van deze agenda word je blij

Week 50

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

07:30 - 08:00

Start

Start de dag met een heerlijk kopje koffie of thee terwijl je je e-mails en communicatie bijwerkt.

08:00 - 09:30

Brainstormen

Duik in een brainstormsessie met het ontwikkelingsteam om nieuwe projecten te bespreken, ideeën uit te wisselen en de technische vereisten te definiëren. Laat je creativiteit de vrije loop en draag bij aan innovatieve oplossingen.

09:30 - 11:00

Developpen

Ga aan de slag met het schrijven van elegante en efficiënte PHP-code voor een spannend nieuw project. Geniet van de uitdagingen van het vinden van de beste oplossingen en het implementeren van geavanceerde functionaliteiten.

11:00 - 11:15

Pauze

Neem even een korte pauze om je gedachten te verfrissen. Neem een ​​wandeling, stretch je benen of geniet van een verfrissend drankje.

11:15 - 12:30

Developpen

Ga verder met het ontwikkelen en finetunen van de code. Los uitdagende bugs op en optimaliseer de prestaties van de webapplicatie. Werk samen met collega's om feedback te geven en te ontvangen, en blijf altijd streven naar kwaliteit.

12:30 - 13:30

Teamlunch

Lunchtijd! Laad jezelf op met een smakelijke maaltijd en geniet van een gezellige babbel met collega's. Ontspan en laad jezelf op voor de middagsessie.

13:30 - 15:00

Developpen

Werk aan een spannende nieuwe feature voor een bestaande webapplicatie. Experimenteer met nieuwe technologieën en frameworks om de gebruikerservaring naar een hoger niveau te tillen. Voel de opwinding als je ziet hoe je ideeën tot leven komen.

15:00 - 16:00

Gesprekken voeren

Neem deel aan een code review-sessie met het team. Leer van anderen, deel je kennis en verbeter de kwaliteit van de codebase. Werk samen om de best practices te volgen en het team naar nieuwe hoogten te brengen.

16:00 - 17:00

Developpen

Werk aan het oplossen van technische uitdagingen en maak de laatste wijzigingen in je project. Zorg ervoor dat alles goed getest en gevalideerd is voordat je het klaar maakt voor implementatie.

17:00 - 17:30

Reflectie

Reflecteer op je dag en neem de tijd om je werkplek op te ruimen. Maak aantekeningen voor morgen en zorg ervoor dat je alles klaar hebt voor een vliegende start.

Wie wij zoeken

Herkenning in onderstaande eigenschappen? Laat wat van je horen!

Uitgebreide ervaring: Minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring als PHP ontwikkelaar, waarbij je hebt gewerkt aan complexe webapplicaties en projecten.

Kennis van PHP-frameworks: Diepgaande kennis van populaire PHP-frameworks zoals Laravel, Symfony of CodeIgniter, en het vermogen om deze frameworks effectief te gebruiken bij het ontwikkelen van schaalbare webapplicaties.

Database-expertise: Sterke kennis van databaseontwerp en -beheer, inclusief ervaring met SQL en het werken met relationele databases zoals MySQL of PostgreSQL.

Front-end vaardigheden: Bekendheid met front-end technologieën zoals HTML, CSS en JavaScript, en ervaring met het werken met moderne JavaScript-frameworks zoals React of Angular.

Probleemoplossend vermogen: Vermogen om complexe technische uitdagingen op te lossen en efficiënte oplossingen te vinden. Je moet in staat zijn om problemen te analyseren, te debuggen en oplossingen te implementeren.

Teamwerk en communicatie: Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te communiceren met collega’s, klanten en andere belanghebbenden. Je moet goed kunnen samenwerken in een teamomgeving en in staat zijn om technische concepten duidelijk uit te leggen aan niet-technische teamleden.

De schatkist; what’s in it for me?

open en informele werkomgeving

salaris en overige voorwaarden marktconform

bonusregeling mogelijk o.b.v. bedrijfsresultaat / winstdeling

pensioenregeling

laptop van het werk

flexibele werktijden

gratis overnachten bij klanten

veel mogelijkheden voor inbreng en ontwikkeling met opleidingsbudget

25 vakantiedagen + mogelijkheid om er 5 bij te kopen

thuiswerken mogelijk

reiskostenvergoeding

diverse bedrijfsuitjes / personeelsvereniging

de kans om met grote klanten te werken in de recreatiesector

Het team

Je concurrenten bij darten

    Solliciteer direct

    Wie zoeken wij en wat bieden wij jou