Weekendkracht webdesigner

Krijg jij een vurige blik in je ogen als je de nieuwste ontwerptrends en technieken bestudeert? Ontwaakt jouw creatieve geest zich als je inDesign opent? Wil je jouw passie overbrengen, in het weekend flink bijverdienen. Kijk dan niet verder. Met één klik op de muis solliciteer je voor je nieuwe weekendbaan.

Vragen? Neem contact op met Frank

Wat ga je doen?

Écht iets kunnen leren in de praktijk

Groei en ontwikeling

Bij Libelnet doe je er toe als weekendkracht en ben je, met al jouw nieuwe ideeën, leerwensen en mogelijkheden, welkom om jezelf te ontwikkelen en een bijdrage te komen leveren aan ons bedrijf.

Bijverdiensten op zaterdag

Liever geld bijverdienen dan thuis lopen gamen? Geen ochtendmens? Dat is oke, we vinden het geen probleem als je iets later begint te werken!

Waar je focus op zal liggen

Volle overgave op het ontwikkelen van websites die de verbeelding van bezoekers prikkelen en een blijvende indruk achterlaten

De strijd aangaan met webshops, waarbij je met een scherp oog voor detail en gebruiksvriendelijkheid zorgt voor een naadloze online winkelervaring.

Met een tomeloze energie duik je in het ontwikkelen van webapps, waarbij je functionaliteit en gebruiksgemak tot in de kleinste details perfectioneert.

Als kers op de taart begeef je je in de wereld van custom softwareontwikkeling, waar je op maat gemaakte oplossingen creëert die de verwachtingen overtreffen.

Van deze agenda word je blij

Week 50

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

08:30

Begin van de dag

Start je computer op en neem een slok van je dampende kop koffie. Terwijl het systeem opstart, werp je een blik op de nieuwste ontwerptrends en technieken om jezelf te inspireren en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche.

09:00

Je barst van energie

Duik met volle energie in de ontwikkeling van websites. Laat je creativiteit de vrije loop en vertaal concepten en ideeën naar prachtige visuele ontwerpen. Werk met zorg aan de gebruikerservaring en zorg ervoor dat je websites zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

11:00

Een nieuwe uitdaging

Een nieuwe uitdaging wacht op je: de ontwikkeling van webshops. Analyseer de behoeften van de klant en vertaal ze naar een intuïtieve en gebruiksvriendelijke online winkelervaring. Speel met kleuren, typografie en beelden om de identiteit van het merk te versterken en de conversie te optimaliseren.

12:30 - 13:00

Welverdiende pauze

Tijd voor een welverdiende pauze! Geniet van een gezonde lunch en neem even de tijd om te ontspannen en je creatieve batterijen op te laden.

13:00 - 15:00

Webapps

De middag staat in het teken van het ontwikkelen van webapps. Duik diep in de code en werk aan functionaliteit, interactie en responsiviteit. Met elk regeltje code dat je schrijft, breng je de webapp tot leven en zorg je ervoor dat deze naadloos werkt op verschillende apparaten en platforms.

15:00 - 17:00

Custom Software

Ga de uitdaging aan om custom software te ontwikkelen. Analyseer complexe problemen en ontwerp op maat gemaakte oplossingen die aan de unieke behoeften van de klant voldoen. Blijf gefocust, nauwkeurig en laat geen detail onopgemerkt.

17:00

Een voldaan gevoel

Sluit je computer af met een voldaan gevoel en een glimlach op je gezicht. Wees trots op wat je vandaag hebt bereikt en kijk uit naar de nieuwe avonturen die morgen op je wachten. Geniet van je vrije tijd, laad je creatieve batterijen op en ga ’s avonds met je vrienden of familie lekker chillen.

Wie wij zoeken

Herkenning in onderstaande eigenschappen? Laat wat van je horen

Je zit in het 3de of 4de leerjaar van een opleiding tot webdesigner niveau 4 of HBO ICT Media Design / Communication & Multimedia Design.

Je bent gemotiveerd en staat open voor nieuwe inzichten op ontwikkelgebied.

Je besteed naast je huidige opleiding ook tijd aan het vakgebied in de avonden weekenden omdat je WEB super interessant en uitdagend vindt!

Het is een pré als je basiskennis hebt van HTML, CSS en Javascript.

Het is een pré als je weet hoe je om moet gaan met databases (in de basis).

Je bent innovatief en vindt het leuk om uitdagingen aan te gaan

Je werkt op zaterdags van 9 tot 5.

Mocht je meer willen werken tijdens vakanties, zitten hier altijd mogelijkheden in!

De schatkist; what’s in it for me?

Een aantrekkelijk weekend salaris

Flexibele werktijden

Laptop van de zaak

Geen dresscode, draag wat je wilt

Veel zelfstandigheid, want je werkt maar met twee andere collega’s op zaterdag. Allebei weekendmedewerkers

Het team

Je concurrenten bij darten

    Solliciteer direct

    Wie zoeken wij en wat bieden wij jou